Upptäckare 10-11 år

I Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir man när man är tio år.

alder-upptackareMånga har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Upptäckare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

När man är upptäckarscout får man lära sig något nytt nästan varje dag, det är alltid roliga grejer men också sånt som är väldigt bra att kunna. I patrullen bestämmer ni själva vad ni vill göra, det kan vara allt från att lära er sjukvård till att bygga en egen flotte. Men i Scouterna lär vi oss inte hur man gör genom att läsa böcker om hur man bygger flottar, vi lär oss det genom att prova på riktigt istället.

Bli Upptäckarscout

Vill du bli upptäckarscout så tar du och kontaktar Emma Thyberg som är avdelningsledare.
Du kan ringa 076-133 27 78, helst på kvällstid eller skicka ett mejl till emma.thyberg@gmail.com