Prova på dag

Kom och testa på scouterna tillsammans med din familj den 30 september kl. 13.30-16.30. Vi visar och testar på sådant som vi brukar göra på scouterna. Du kan börja i Trekantens scoutkår när du är 6 år eller äldre. Om du Läs mer »

St Göran

Hej alla Den 23 April är det dags att fira scouterna skyddshelgon St Georg. Detta får gärna föräldrarna och syskon vara med på också. Så det kommer bli märkesutdelning och invigning av de scouterna som inte var med på avslutningen Läs mer »

Sommarläger 2016

Nästa vecka bär det av mot Mörrum och årets sommarläger. Upptäckare och äventyrare samlas den 30/7 på Icas parkering kl 7:00. Spårarna samlas den 3/8 på Icas parkering kl 9:00. Telefonnummer till ledare på lägret Fredrik: 076-884 28 79 Albin: Läs mer »

Terminsavslutning

Söndag den 12 Juni kl 13:30 är det terminsavslutning uppe i scoutstugan. Hela familjen är välkommen på avslutningen. Vi kommer ha märkesutdelning. Kommer vara invigning av dom scouter som inte var med på St George. Ta gärna med fika Kommer Läs mer »

Valborgsfirande

Den 30 april är det traditionsenlig Valborgsfirande. Brasan tänds kl 20:00. Kommer vara försäljning av lotter, sockervadd och popcorn. Upptäckarna kommer ha försäljning av korv och kaffe. Så välkomna och fira in våren med oss i Trekantens scoutkår.

Majblommor

Nu den 14 april är det dags för majblommeförsäljning. Så det är samling kl 17:00 vid Ica i Trekanten. Scoutskjorta på. För er som har möjlighet ta gärna med cykel.

Besöka Kalmar brandstation

Den 10 April ska Trekantens scoutkår besöka Kalmar brandstation. Samling vid brandstationen kl 11:00. Är slut ca 13:00 Detta gäller alla scouter. Scoutskjorta på för dom som har.

Nytt telefonnummer

Framöver under aktiviteter, möten, hajker och läger, kommer det finnas en mobiltelefon som föräldrar kan nå oss ledare på. Under läger och hajker kommer det vara en ledare som har telefonen på sig under hela hajk/lägertiden som föräldrar kan nå Läs mer »

Bäveravdelning

Kåren att beslutat att starta upp en bäveravdelning. Är för barn mellan 5-7 år. Så välkomna på prova på mötet den 31 Januari

Terminstart Våterminen

Hoppas alla har haft det bra över jul och nyår. Terminstart för vårterminen kommer vara den 24 Januari så kommer vara möten ojämna veckor denna terminen. Vi kommer även ha föräldrarmöte och gå igenom lite vad som händer under våren Läs mer »